Străzile din Valu lui Traian, mai curate. Primăria a achiziționat servicii de măturat mecanizat

Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian are grijă ca străzile din localitate să fie curate, iar acest lucru să se întâmple mult mai repede și mai eficient.

Administrația locală a organizat, prin Serviciul de Gospodărie Comunală o achiziție directă cu firma Iridex Group Salubrizare SRL.

Serviciile, în valoare de 134.983 lei, au ca si condiție livrarea eșalonată pe anul 2020, la solicitarea fermă a beneficiarului.

Iridex Group Salubrizare SRL este o firmă cu sediul în comuna constănțeană Schitu. Compania de salubrizare are contracte în mai multe localități din județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*