Consilierul liberal din Valu lui Traian, Luminița Iuruc, va fi validat consilier județean

Luminița Iuruc alături de primarul Florin Mitroi. FOTO Facebook
Luminița Iuruc alături de primarul Florin Mitroi. FOTO Facebook

Luminița Iuruc, unul dintre consilierii locali din Valu lui Traian va reprezenta comuna în Consiliul Județean Constanța. Decizia a fost luată în forul Partidului Național Liberal după ce doi consilieri județeni au fost promovați în funcții publice.

Astfel, George Niculescu a fost numit Prefect al județului Constanța, iar Costel Stanca va merge la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Luminița Iuruc era consilier local la Valu lui Traian și este de profesie jurist.

Ședința de validare a poziției de consilier județean va avea loc pe 15 ianuarie, începând cu ora 13.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*