Un nou accident rutier în Valu lui Traian. O femeie de 48 de ani a intrat în comă după ce a lovit-o o mașină

Echipaj SMURD. FOTO Adrian Boioglu

Un nou accident rutier a avut loc în comuna Valu lui Traian, o femeie de 48 de ani intrând în comă după ce a fost lovită de o mașină.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că miercuri după amiază, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, la intersecție cu strada Lalelei.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani, și un pieton – femeie, de 48 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Serviciul de Ambulanță a anunțat că la locul accidentului s-au deplasat echipaje SMURD B și un echipaj SAJ C2. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, traumatisme la mâini și picioare, fiind transportată în comă la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*