Femeie de 49 de ani, accidentată de o mașină în Valu lui Traian

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața în Valu lui Traian, după ce o femeie de 49 de ani a fost accidentată de o mașină.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați miercuri dimineața, despre producerea unui accident rutier pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, la intersecție cu strada Radu Vulpe.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 22 de ani, și o femeie, de 49 de ani, pieton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*