Primăria Valu lui Traian a anunțat că persoanele cu datorii la bugetul local mai vechi de 31 martie 2020 le pot achita fără penalități, în anumite condiții

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că persoanele cu datorii la bugetul local mai vehic de 31 martie 2020 le pot achita fără penalități, îndeplinind anumite condiții.

Persoanele fizice și juridice ce au datorii la bugetul local mai vechi de 31 martie 2020, inclusiv, au posibilitatea acum de a achita taxele și impozitele restanțe fără penalități.

Pentru a beneficia de aceste facilități fiscale, debitorii trebuie, până pe data de 31 martie 2021, inclusiv:

– să achite toate obligațiile bugetare principale datorate bugetului local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv;

– să achite toate obligațiile bugetare principale și accesoriile datorate bugetului local cu termene de plată cuprinse între 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor);

– să depună o cerere de anulare a accesoriilor.

Cererea se poate trimite prin e-mail la adresa: taxe@valu-lui-traian.ro, prin poștă sau se poate depune la ghișeul Biroului de taxe și impozite din cadrul Primăriei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*