Un tânăr șofer drogat a fost tras pe dreapta de polițiștii din Valu lui Traian, pe strada Soarelui

Mașină de Poliție

Polițiștii din Valu lui Traian au avut o zi încărcată pe 14 mai. Două dintre problemele constatate de oamenii legii au avut de a face cu șoferii.

Primul incindent a avut loc la ora 14.00, atunci când au tras pe dreapta un șofer de autoutilitară. Bărbatul de 57 ani aflat la volan nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule, așa că a fost sancționat de oamenii legii.

Mai grav a fost un alt caz. La puțin timp după ora 23.00 a zilei de marți, 14 mai, polițiștii au depistat un șofer de 26 ani care conducerea un autoturism pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Oamenii legii și-au dat seama imediat că au de a face cu o persoană care a consumat substanțe interzise. Individul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Analizele de laborator au confirmat faptul că șoferul era drogat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*