Comunitatea musulmană, ajutată de Primăria Valu lui Traian cu două finanțări, la începutul lunii mai 2019

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Administrația locală are grijă ca și comunitatea musulmană din Valu lui Traian să își desfășoare activitățile de peste an. Două dintre aceste activități au avut loc chiar în luna mai și ele nu ar fi putut fi posibile fără intervenția financiară a Primăriei Valu lui Traian.

Prima finanțare venită din banii comunei a fost pentru “Cheltuielile cu organizarea pomenirii zilei morților” din 6 mai 2019. Proiectul de hotărâre de Consiliu Local a fost inițiat de consilierul Cadîr Turgai și a fost votat în unanimitate de membrii consiliului. Suma oferită de Primărie a fost în limita a 10.000 lei.

Al doilea proiect a avut același consilier inițiator, dar suma a fost dublă – 20.000 lei din bugetul local au mers la organizarea luptelor tătărești care au avut loc pe 1 mai 2019. Și de această dată, hotărârea a fost votată în unanimitate de aleșii locali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*