Echipa de fotbal “Voința Valu lui Traian” a pierdut confruntarea cu jucătorii din Limanu

Un meci de fotbal cu rezultat dezamăgitor. FOTO AnnRos
Un meci de fotbal cu rezultat dezamăgitor. FOTO AnnRos

Echipa de fotbal din Valu lui Traian ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța. Fotbaliștii vălureni nu au reușit să obțină niciun punct în cele 9 meciuri disputate până în prezent.

În etapa a 9-a Voința Valu lui Traian a întâlnit echipa Clubului Sportiv Poseidon 2 Mai de la Limanu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1 la 7 (la Pauză 1 la 4).

Astfel, vălurenii sunt pe locul 18 în clasamentul la seniori. Juniorii au evoluat ceva mai bine în acest sezon. Ei ocupă locul 10 în clasamentul județean, cu 9 puncte obținute în tot atâtea meciuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*