VIDEO Care sunt avantajele unirii Valu lui Traian cu orașul Murfatlar. Răspunsul la această întrebare și altele, în interviul lunii august cu primarul Florin Mitroi

Primarul Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu
Primarul Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Oare vor vălurenii să se unească Valu lui Traian cu orașul Murfatlar? Primarul Florin Mitroi a dezbătut acest aspect în interviul lunii august. În același video, puteți vedea răspunsurile la întrebarile adresate de cititorii valureni.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*