VIDEO Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, răspunde întrebărilor vălurenilor. Ce se întâmplă cu branșamentele din Zona F

Primarul Florin Mitroi și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Valureni.ro / Paul Alexe
Primarul Florin Mitroi și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Valureni.ro / Paul Alexe

Ați întrebat? Primarul a răspuns! Florin Mitroi a venit din nou în emisiunea publicației Vălireni pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri, alături de jurnalistul Adrian Boioglu.

Subiectele abordate au fost legate de investițiile din comună, care dintre ele au fost întârziate de pandemie și care sunt la zi. În plus, primarul din Valu lui Traian a explicat ce se întâmplă cu branșamentele din cartierul Zona F, dar și ce va face în mandatul următor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*