Mihaela Lazia, din Valu lui Traian, și-a lansat primul volum de poezie

Mihaela Lazia

Mihaela Lazia, din Valu lui Traian, și-a lansat primul volum de poezie, intitulat ”Aripi de lumină”.

Evenimentul a avut loc în după amiază zilei de 18 august, la Hotelul Militar din Constanța, Sala Elite.

Volumul a fost prezentat de Traian Brătianu, Garofița Jianu și Cornel Pulbere. A recitat Ligia Stemate, iar Ela Chirilă a interpretat la chitară.

Ne bucurăm că în comuna noastră regăsim acum, pe lângă pictori, sculptori, scriitori de proză, soliști, compozitori, dansatori de elită și alți artiști talentați, și un poet. Fără îndoiala un om sensibil și un suflet frumos, care ne face cinste. Îi salutăm cu respect debutul și îi urăm succes”, a declarat primarul Florin Mitroi, pentru Vălureni.  

Mihaela Lazia este căsătorită, are doi copii și locuiește în Valu lui Traian de mai bine de 15 ani.

Cartea “Aripi de lumină” a fost finanțată de Cenaclul Metafora.

Mihaela Lazia are în lucru și un al doilea volum de poezie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*