Accident mortal la ieșirea de pe A4, în apropiere de Valu lui Traian după ce un bărbat s-a răsturnat cu mașina

Accident mortal la ieșirea de pe autostradă spre Valu lui Traian.

Un bărbat a și-a pierdut viața joi după-amiază, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, la ieșirea de pe A4, în zona Valu lui Traian.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier a fost întrerupt pe Autostrada A4, pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieșire către DN 3 – Constanța, după ce un autoturism s-a răsturnat pe carosabil.

Două persoane au fost rănite, la fața locului fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au precizat că în urma accidentului, una dintre victime, un bărbat, a decedat la fața locului, cadrele medicale prezente neputând să-i mai salveze viața, în timp ce cea de-a doua victimă, o femeie, s-a ales cu un traumatism abdominal și a fost transportată spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*