Vălurean fără permis, prins de polițiști. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Mașină de Poliție

Un bărbat din Valu lui Traian a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe strada Hasancea din localitate.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, incidentul a avut loc pe 27 ianuarie, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Polițiștii din Valu lui Traian l-au oprit pe bărbatul de 30 ani pentru un control de rutină și au observat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*