FOTO VIDEO Magazinul CD Leather s-a deschis în Valu lui Traian. Aici, fiecare pereche de pantofi, fiecare obiect vestimentar, are o poveste ce așteaptă să fie spusă. La o cafea, ca între prietene

Magazinul CD Leather, deschis în Valu lui Traian. FOTO Adi Neațu

Preocupate de modul în care arată, femeile doresc să fie în permanență în ton cu cele mai noi tendințe ale modei, vor să găsească acel stil vestimentar care să le reprezinte cel mai bine și care să pună cât mai exact în evidență personalitatea fiecăreia. Ei, bine, dacă vă regăsiți printre cele de mai sus, atunci avem vești foarte bune: în Valu lui Traian s-a deschis CD Leather, primul magazin de fashion dedicat, în exclusivitate, doamnelor și domnișoarelor.

Un magazin ce propune o abordare nouă în relația cu clientele sale, o abordare intimă, personală, astfel încât fiecare femeie care-i calcă pragul să aibă siguranța că-și va petrece timpul în mod plăcut, ca între prietene, iar la final va face acele alegeri vestimentare care să o facă să arate și să se simtă bine cu ceea ce poartă.

Când faci primii pași în magazin ești tentat să faci stânga-împrejur, cu sentimentul că ai fost aproape de a deranja o petrecere între prietene. Și nu greșești cu nimic, doar că poate fi și petrecerea ta, pentru că, aici, fiecare clientă este tratată precum o prietenă, primește sfaturi vestimentare, obține și alte păreri despre cum să combine anumite articole vestimentare, astfel încât să arate impecabil indiferent de situație, fie că este la birou, fie că participă la un eveniment special sau iese în oraș cu prietenii. Aici, fiecare pereche de pantofi, fiecare obiect vestimentar, are o poveste ce așteaptă să fie spusă. La o cafea, ca între prietene.

Este o idee mai veche pe care, iată, reușim să o punem în practică. În urmă cu trei ani de zile am demarat o afacere de vânzări online, de încălțăminte și articole de îmbrăcăminte pentru femei. Evident, clientele doreau să poată proba articolele vestimentare dorite și le invitam la mine acasă, unde era <depozitul> și unde socializam la o cafea. Atunci mi-a venit idea unui astfel de magazin, unde clientele se pot întâlni și sfătui reciproc cu privință la ce le avantajează, au explicat Dana Crețu și Roxana Ribar, cele care stau în spatele acestui concept.

De altfel, satisfacția se poate citi pe chipul primelor cliente ale magazinului, care și-au dezvăluit primele impresii pentru Vălureni.ro.

Este ceva inedit, este pentru prima oară când întâlnesc așa ceva, îmi place foarte mult. Sunt plăcut impresionată de tot ceea ce văd, produsele sunt de calitate”. 

Acest concept de magazin este visul oricărei femei. Aici avem parte de multe momente foarte frumoase, produsele sunt foarte frumoase și diferite de ceea ce găsim în orice magazin. Avem și această relaționare, petrecere a timpului într-un mod foarte plăcut, alături de prietene, la o cafeluță, ceva ce femeilor le place foarte, foarte mult”.  

„În primul rând, este foarte intim. În al doilea rând, îmi place mediul care este creat. Cred că în acest magazin se redescoperă stilul fiecărei femei. Apoi, mediul este unul propice în care, noi, ca și cliente, ne putem deschide”.

„Este foarte bună ideea, eu sunt foarte fericită că s-a deschis în Valu lui Traian un astfel de magazin. Femeile din Valu lui Traian vor fi fericite să afle de existența unui astfel de magazin, în care îmbinăm stilul practic, cu cel modern, ceea ce nu prea găsim în alte magazine. Aici, doamnele vor găsi tot ceea ce își doresc, totul dublat de sfaturile vestimentare ale unui foarte bun stilist”.

Unul dintre argumentele forte pentru a face o vizită magazinului CD Leather îl reprezintă oferta excepțională de produse de încălțăminte, toate din piele naturală, de calitate premium și cu un design modern, în topul tendințelor, potrivite pentru orice ocazie. Astfel, aici puteți găsi o gamă largă de pantofi, ghete și botine, sandale și papuci, cizme și Sneakers shoes. Mai mult, o primă impresie vă puteți face vizitând website-ul magazinului, www.cdleather.ro, unde puteți beneficia și de oferte tentante, ce cuprind reduceri de până la 60 la sută, chiar și pentru unele articole din colecția nouă.

Unde găsești magazinul CD Leather, magazin de fashion pentru femei

Adresa magazinului din Valu lui Traian:

Calea Dobrogei Nr. 163, Incinta Family Gym, etaj 2, Valu lui Traian.

Încălțăminte:  www.cdleather.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*