Iulia Iurea, candidata PNL la Primăria Valu lui Traian, scrisoare către vălureni: „Trebuie să ducem treaba la bun sfârșit, să finalizăm proiectele începute”

Viceprimarul Iulia Iurea. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro
Viceprimarul Iulia Iurea. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro

Iulia Iurea, candidata PNL la Primăria Valu lui Traian, a transmis o scrisoare către vălureni în care le spune acestora că trebuie dusă treaba la bun sfârșit și trebuie finalizate proiectele începute.

Iulia Iurea face o scurtă prezentare a sa în debutul scrisorii respective.

„Numele meu este IULIA IUREA, sunt viceprimarul comunei de 16 ani și CANDIDEZ LA FUNCȚIA DE PRIMAR din partea PNL. Mă recomandă cei 24 de ani de experiență în administrație (din care 20 petrecuți în echipa actualului primar, Florin Mitroi), faptul că sunt născută în frumoasa noastră comună și nu am părăsit-o niciodată și faptul că iubesc vălurenii tot atât cât îmi iubesc familia”, a afirmat Iulia Iurea.

Ea explică și motivul pentru care a ales să candideze la Primărie.

„Am ales să candidez la îndemnul dlui Mitroi și am nevoie de sprijinul dvs. Coordonez de DOUĂ DECENII echipa de profesioniști care a atras fonduri nerambursabile în comună și a implementat toate proiectele de dezvoltare. Am reușit atât de multe în comună împreună, încât refuz să las acum această familie, a vălurenilor, să se destrame. Trebuie să ducem treaba la bun sfârșit, să finalizăm proiectele începute și să continuăm evoluția acestei comune.

Odată cu anunțul dlui primar că va candida la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța, în spațiul public au apărut zeci de tertipuri și dezinformări, plecate de la oameni care până acum au refuzat constant să acorde sprijin dezvoltării comunei, deși au fost solicitați. Acum, în prag de alegeri, cred că pot dezbina o COMUNITATE clădită și dezvoltată prin muncă asiduă. Doar împreună, putem dovedi că se înșală amarnic și că vălurenii nu se lăsă mințiți frumos”, a mai spus Iulia Iurea.

Candidata PNL la Primăria Valu lui Traian a vorbit și despre proiecte în scrisoare către vălureni.

„Prin PROIECTELE IMPLEMENTATE DE MINE, am reușit să avem în comună toate utilitățile, rețelele ținând pasul cu extinderea accelerată a intravilanului comunei. Din punct de vedere al dotărilor, depășim chiar și municipii din județ. Din cele 400 de instituții de învățământ construite de la zero în țară în ultimii 35 de ani, 8 sunt la noi în comună. Avem liziere și parcuri mai întinse decât multe alte localități. Este adevărat că acestea se află pe partea de sud a comunei, însă motivul este că în nord nu există nici măcar un teren care să aparțină primăriei, fiind zona veche a localității. Avem stadion, locuințe sociale, ANL-uri, săli de sport, centru de tineret, o rețea stradală total asfaltată, un iluminat public economic, o echipă a primăriei care interacționează mai mult decât eficient și amabil cu cetățeanul. Mai sunt multe altele de făcut, am multe proiecte care așteaptă implementarea, munca nu se termină niciodată.  

ANGAJAMENTUL meu față de vălureni este să lucrez în continuare cu aceeași dragoste de comună și cu același devotament. Am nevoie însă de sprijinul dvs, al oamenilor care înțeleg ce înseamnă evoluție și că ea nu poate exista din senin.

Știu că unii dintre dvs nu mă cunoașteți. Am preferat să rămân în umbră și să muncesc, semnarea contractelor de finanțare fiind singura răsplată pe care am dorit-o. Dacă dl Mitroi Florin nu ar fi  decis să candideze la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța promovându-mă pe mine pentru a candida la funcția  de primar, nici acum nu m-aș fi implicat într-o campanie. Și din aceleași motive, campania mea se va axa exclusiv pe prezentarea reușitelor mele profesionale, a proiectelor pe care încă le implementăm și a celor viitoare. Am certitudinea că vălurenii sunt oameni destoinici, care doresc binele comunității și știu să distingă între minciună și adevăr” – Iulia Iurea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*