Cum au votat vălurenii la alegerile prezidențiale. 60% dintre alegătorii din Valu lui Traian au mers la urne până la ora 21.00

Ștampilă de vot pentru alegerile prezidențiale. FOTO Cătălin Schipor
Ștampilă de vot pentru alegerile prezidențiale. FOTO Cătălin Schipor

Alegătorii din Valu lui Traian au mers și pe 24 noiembrie la vot. Până la ora 17.20, jumătate dintre adulții cu drept de vot au mers deja la urne.

12.986 persoane sunt înscrise pe listele de vot, iar 6504 au fost deja să-și exercite dreptul constituțional.

Cele mai multe voturi au fost înregistrate la secția 554 situată în Grădinița cu Program Normal, nr. 2. A doua cea mai aglomerată secție a fost 553 situată în Școala Gimnazială “Viceamiral Ioan Murgescu”.

UPDATE ora 21.00

Conform Biroului Electoral Central, 60,28% dintre vălureni au mers la vot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*