Crucea Roșie Valu lui Traian organizează o colectă de bani pentru ajutorarea unor persoane cu probleme

Crucea Roșie Valu lui Traian organizează o colectă de bani

Crucea Roșie Valu lui Traian organizează o colectă de bani, în această săptămână, pentru ajutorarea unor persoane cu probleme.

Membrii Filialei Crucea Roșie Valu lui Traian organizează o colectă de bani în zilele de miercuri, joi și vineri (15, 16, 17 decembrie), la Căminul Cultural Valu lui Traian. Sumele strânse vor fi direcționate către cazurile următoare.

“Vrem să ajutăm o mamă de  26 de ani care își strânge  cu spaimă la piept pruncul de 2 ani, de teamă că nu-l va vedea crescând, înspăimântată pentru că a fost diagnosticată cu leucemie și se află pe lista de transplant medular.

O mamă cu grave afecțiuni medicale, văduvă, cu trei copii, pe care îi întreține dintr-o mizeră pensie de handicap și alocațiile minorilor se uită cu speranță către semeni.

O văduvă cu probleme cardiace se gândește cu îngrijorare la soarta celor doi copii,  rămași fără sprijin și fără niciun venit”, a anunțat Crucea Roșie Valu lui Traian.

Filiala Crucii Roșii organizează colecta, sprijinită fiind cu date despre cazuri de către membrii Serviciului de Asistență Socială din Primărie.

Cetățenii sunt așteptați în zilele de 15, 16 și 17 decembrie, între orele 11.30 – 13.00 și      16.30-18.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*