Analize medicale gratuite pentru locuitorii din Valu lui Traian

Căminul cultural din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Căminul cultural din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că vineri, 28 iulie, o echipă medicală din cadrul laboratorului certificat ”Stratonis Medical”, va fi prezentă în incinta Căminului Cultural (intrarea dinspre primărie), pentru a recolta sânge în vederea efectuării analizelor.

Persoanele interesate se pot prezenta în intervalul orar 08:00 – 10:30, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Analizele sunt gratuite!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. O initiativa excelenta, insa mi-as dori (personal) sa stiu firma care furnizeaza reactivii folositi pentru aceste teste. Mentionez ca activez in domeniul medical.
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*