Incendiu la o casă de pe strada București. Pompierii au salvat 11 papagali, un iepuraș, un porcușor de Guineea și o pisică

FOTO ISU Constanța

Un incendiu s-a produs în data de 20 iulie la o casă de pe strada București din Valu lui Traian. Pompierii deplasați la locul intervenției au salvat 11 papagali, un iepuraș, un porcușor de Guineea și o pisică.

Pompierii au fost chemați să stingă focul izbucnit la o locuință de pe strada București. Focul se manifesta în interiorul casei și nu au fost persoane în interior.  Din incendiu au fost salvați:  un iepuraș, un porcușor de Guineea, 11 papagali și o pisică. Aceasta a fost intoxicată cu fum, a primit oxigen și și-a revenit. Focul a afectat un dormitor cu suprafața de 15 metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*