Au fost finalizate inventarierea și microciparea animalelor din zona de nord a comunei

Continuă inventarierea și microciparea animalelor. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat că Indexul animalelor, proiectul desfășurat împreună cu ASPA IVETS, continuă.

Primăria mai spune și că sterlizările continuă în fiecare vineri și sâmbătă din lună.

“Partea de nord a localității este finalizată, animalele inventariate și microcipate conform prevederilor legale. Mulțumim tuturor celor implicați în acțiune și cetățenilor care au înțeles că un animal vine la pachet cu o responsabilitate. Și sterilizările continuă, în fiecare ultima vineri și sâmbătă din lună. Până acum ne mândrim cu peste 200 de sterilizări, mai mult de 50 de adopții concretizate și peste 500 de microcipuri. Totul gratuit, într-o acțiune unică în țara, un pas spre civilizația mult dorită. Continuăm !”,a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*