Întreruperi de curent electric în Valu lui Traian, în zilele de 2 și 3 februarie

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că pentru efecturea unor lucrări de modernizare, reparație și întreținere a instalațiilor electrice se va întrerupe alimentarea cu energie electrică în zilele de 2 și 3 februarie, între orele 08.00 – 17.00, în localitatea Valu lui Traian.

Vor fi afectate Calea Dobrogei parțial, între numerele 127 și 165 și strada Complexului.

Lucrările ce se execută au ca scop creșterea calității serviciului de distribuție a energiei electrice oferite clienților și sporirea siguranței în exploatarea instalațiilor electrice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*