Bariera automată dintre stațiile Valu lui Traian – Basarabi, nefuncțională

Bariera din Valu lui Traian este nefuncțională

CFR SA a anunțat că bariera automată de la km 212+984, dintre stațiile Valu lui Traian – Basarabi  este nefuncțională de la ora 16.17, din cauza lovirii unui braț al barierei de către un autoturism, al cărui conducător auto a forțat trecerea.

La fața locului este personalul de specialitate care lucrează pentru remedierea defecțiunii și restabilirea condițiilor normale de funcționare a barierei automate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*