VIDEO Candidatul PNL la Primăria Valu lui Traian, Iulia Iurea, anunță principalele proiecte pentru dezvoltarea comunei

Iulia Iurea și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Iulia Iurea, candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Valu lui Traian, a fost invitată jurnalistului Adrian Boioglu pentru Primăria Valu lui Traian.

Iulia Iurea a vorbit despre campania electorală, ce mesaje îi transmit oamenii când merge pe teren.

Ea a spus câți bani a atras în comună și pentru ce proiecte, în calitate de viceprimar, și ce investiții și-a propus în perioada următoare.

Iulia Iurea are un proiect de parteneriat cu CNAIR prin care vor fi suplimentate trecerile de pietoni de pe Drumul Național și vor fi montate camere de luat vederi care măsoara viteza mașinilor.

De asemenea, Iulia Iurea are un proiect pentru centura de sud a localității și explică de unde va face rost de bani și de ce nu este nevoie de o centură și pe zona de nord.

În final, Iulia Iurea a transmsi un mesaj pentru vălureni.

– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța
– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.valureni.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*