Primăria Valu lui Traian oferă finanțări nerambursabile pentru biserici și proiecte culturale în valoare de 450.000 lei

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat deschiderea sesiunii de finanțare pentru anul 2019 pentru proiectele culturale și regligioase.

Astfel, autoritatea locală are pregătiți 300.000 lei nerambursabili pentru domeniul cultural și alți 150.000 lei pentru cultele religioase. Evident, este vorba despre activități non-profit.

Proiectele trebuie implementate în perioada 27 iunie 2019 – 30 decembrie 2019.

Solicitanții pot să depună cererile doar până pe 16 iunie, la ora 15.00. Clarificările pot fi cerute până pe 20 iunie.

Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Primaria Comunei Valu lui Traian, Strada Primariei nr. 1, judetul Constanta, cod fiscal 4671718, telefon 0241/231006, fax 0241/231353, e-mail: primar@valu-lui-traian.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*