Elevii din ciclul primar ai Școlii numărul 1 din Valu lui Traian revin fizic la școală din 5 mai. Clasele V-VII desfășoară cursurile online

Școala numărul 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Școala numărul 1 din Valu lui Traian a anunțat că elevii din ciclul primar vor reveni fizic la școală din 5 mai, în timp ce clasele V-VII vor desfășura cursurile online.

“Având în vedere ordinul comun al ministerelor Educației și Sănătății, incidența la nivelul localității Valu lui Traian, elevii învățământului primar se vor întoarce la cursuri fizic, miercuri, 5 mai, iar elevii claselor a V-a, a VI-a și a VII-a vor desfășura cursurile online”, a anunțat conducerea Școlii numărul 1 din Valu lui Traian.

Elevii claselor a VIII-a se vor întoarce la școală fizic, luni, 10 mai.

Incidența în Valu lui Traian era pe data de 4 mai – 1,21.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*