FOTO VIDEO Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, identificat de poliţiştii de frontieră în Valu lui Traian

Mașină furată din Germania, găsită de polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, la volanul căruia se afla un cetăţean turc. Mașina a fost identificată în comuna Valu lui Traian și oprită în localitatea Făclia.

În data de 5 mai, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităţii Valul lui Traian, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism de lux, marca Audi, model SQ7, înmatriculat in Germania. Având suspiciuni cu privire la provenienţa acestuia, maşina a fost oprită în localitatea Făclia, judeţul Constanţa, pentru verificări.

Astfel, poliţiştii de frontieră au identificat doi bărbați, un cetățean turc, în vârstă de 50 ani, conducătorul autoturismului și un pasager, un cetățean roman în vârstă de 71 ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră  au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru indisponibilizare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în acea zi.

La cercetări, conducătorul autoturismului a declarat că el era şoferul autoturismului,  că trebuia să-l  transporte în Turcia, din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 541.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*