Felicitări, Voința Valu lui Traian! Micii fotbaliști din Valu lui Traian au câștigat campionatul județean

Juniorii de la Voința Valu lui Traian. FOTO Voința
Juniorii de la Voința Valu lui Traian. FOTO Voința

Juniorii echipei Valu lui Traian, aflați sub bagheta antrenorului Florin Bumb au demonstrat încă o dată că pot să aducă acasă rezultate valoroase.

Echipa de fotbal Voința Valu lui Traian este formată din doi copii născuți în anul 2008 și restul din 2009. Ei au câștigat campionatul județean E2, grupa A, ediția 2018 – 2019.

Ultimele meciuri au fost cele mai grele, dar și cele care i-au ajutat să obțină rezultatele mult-dorite. Astfel, în penultima etapă au câștigat meciul cu Viitorul Constanța (copii născuți în anul 2008). Scorul final a fost de 1 – 3 pentru “Voința”, chiar dacă meciul a avut loc pe terenul adversarilor.

Micii fotbaliști vălureni au terminat astfel campionatul fără înfrângere: 20 victorii și 2 egaluri. În aceste meciuri au fost marcate aproape 200 goluri.

Rezultatul vine după o altă reușită a echipei de juniori A1 (Liga a 4-a) care a devenit campioană județeană pentru prima oară în istoria clubului Voința. Juniorii E3 au terminat și ei pe locul 2 în campionatul județean.

Cupa juniorilor a venit la Valu lui Traian. FOTO Voința
Cupa juniorilor a venit la Valu lui Traian. FOTO Voința

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*