Mai multe zone din Valu lui Traian rămân fără curent electric

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe zone din Valu lui Traian rămân fără curent electric, vineri, între orele 9 – 17. Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparație și întreținere a instalațiilor electrice, E-Distribuție Dobrogea a anunțat că va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, pe data de 16 iulie, între orele 9 – 17. Zonele afectate sunt localitatea Valu lui Traian întrerupere parțială cu străzile Calea Dobrogei parțial, magazin Penny, Constantin Pariano, Pomicola.

Lucrările ce se execută au ca scop creșterea calității serviciului de distribuție a energiei electrice oferite clienților și sporirea siguranței în exploatare a instalațiilor electrice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*