Un bărbat de 66 de ani a fost găsit mort într-un imobil din Valu lui Traian. Pe corp erau urme de violență

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit mort astăzi, într-un imobil din Valu lui Traian, iar pe corpul său erau urme de violență.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 decembrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din comuna Valu lui Traian, se află cadavrul unui bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat,  de 66 de ani.

În urma examinării cadavrului , s-a constatat că acesta prezintă urme de violență.

Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*