FOTO Cum au sărbătorit Ziua Națională elevii din Valu lui Traian. Evenimentul “Hai la Hora Satului” a reunit profesorii, cu părinții și elevii

Eveniment pentru celebrarea zilei de 1 Decembrie la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian. FOTO Arhiva Școlii
Eveniment pentru celebrarea zilei de 1 Decembrie la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian. FOTO Arhiva Școlii

“Hai la Hora Satului”, a fost titlul evenimentului care a avut loc înainte de Ziua Națională la Căminul Cultural din Valu lui Traian. Organizatori au fost chiar profesorii Școlii Gimnaziale 1 din Valu lui Traian.

Părinții, elevii și profesorii au fost invitați să afle semnificația zilei de 1 Decembrie 1918 pentru istoria României și să se bucure de un program încărcat de cântece patriotice și cântece populare românești.

Ulterior, participanții au avut ocazia să vizioneze o expoziție cu desene inspirate de Ziua Națională a României.

Nu a lipsit muzica populară românească interpretată de artiști din Valu lui Traian. Totul a fost dublat de ținutele deosebite ale celor mici – costumele populare românești.

“Propunerea a venit din partea doamnei profesor Ana Bebu. Am fost de acord, așa că toți colegii s-au implicat. Au răspuns prezent la frumoasa manifestare și Valentin Mitache care a asigurat o bună sonorizare, dar și interpreții de muzică populară Nicu Constantin și Cristi Moțoi care au adus un plus de voioșie. Părinții s-au prins în horă alături de copii și cadrele didactice. La mulți ani, România”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale 1 Valu lui Traian, Lavinia Robe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*