VIDEO Interviul lunii noiembrie cu primarul Florin Mitroi. Toate întrebările adresate de vălureni și-au găsit răspunsuri

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O emisiune maraton, de aproape o oră și jumătate era necesară atunci când vălurenii adresează atât de multe întrebări. Echipa Valureni.ro a cerut localnicilor din Valu lui Traian să adreseze întrebări primarului Florin Mitroi și, în doar câteva zile, au sosit – pe pagina de Facebook Valureni și în Grupul Vălureni – aproape 100 de întrebări.

Primarul Florin Mitroi a răspuns, în discuția cu jurnalistul Adrian Boioglu, tuturor celor adresate de localnici. Vă lăsăm să urmăriți un interviu de aproape o oră și jumătate în care toate aceste întrebări își găsesc răspuns.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*