FOTO Mai multe străzi și gospodării din Valu lui Traian au fost inundate

Inundații la Valu lui Traian. FOTO ISU Dobrogea

Mai multe străzi și gospodării din Valu lui Traian au fost inundate în urma ploii torențiale de luni dimineața.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a anunțat că în comuna Valu lui Traian au fost inundate 15 străzi, o magazie, cinci gospodării, iar un copac a fost dărâmat de vânt. În comuna intervin pentru evacuarea apei 12 subofițeri, un ofițer, o autospecială de stingere, una de primă intervenție și patru motopompe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*