FOTO VIDEO Furtună cu grindină în Valu lui Traian

Grindină căzută la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O furtună cu grindină a căzut luni dimineața în localitatea Valu lui Traian.

Furtuna a rupt și copaci, iar curțile s-au umplut de grindina. Ploaia torențială a durat câteva minute.

Din cauza instabilității atmosferice și rafalelor de vânt nu poate fi furnizata apă potabilă ca urmare a lipsei de energie în mai mult localități printre care și Valu lui Traian.

Județul Constanța s-a aflat luni dimineața sub avertizare cod portocaliu de furtună. Astfel, aversele au depășit local 35-45 de l/mp, au avut loc descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului care au luat aspect de vijelie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*