FOTO Primăria Valu lui Traian încurajează mobilitatea nepoluantă. Poliția Locală patrulează, de acum, cu două mașini full-electrice

Poliția Locală Valu lui Traianare maini electrice în dotare. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Locală Valu lui Traianare maini electrice în dotare. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Poliția Locală Valu lui Traian are în dotare două noi autoturisme full electrice. Este vorba despre două Dacia Spring – modelul nepoluant produs de compania românească.

Achiziția făcută de Primăria Valu lui Traian vine tocmai ca un mod de a încuraja electro-mobilitatea. Autoturismele vin cu o baterie suficientă pentru a străbate comuna în lung și în lat, iar achiziția a fost una mică pentru bugetul local. Fiecare Dacia Spring a costat 20.100 Euro din care s-au scăzut tichetele rabla în valoare de 10.000 Euro.

“Încurajăm mobilitatea electrică în comuna Valu lui Traian. Primăria are deja un proiect pentru montarea unor stații de încărcare electrice. Acestea vor fi puse la dispoziția tuturor celor care vor să le folosească, în imediata apropiere a Pieței Agro-Alimentare din localitate. Încurajăm cetățenii să-și cumpere astfel de mașini care protejează mediul și păstrează aerul mai curat în comună”, a declarat – pentru publicația Vălureni, primarul Florin Mitroi. 

Modelul full electric al Dacia Spring este una dintre cele mai vândute din Europa. Producătorul a venit cu un preț imbatabil pe această piață și a oferit dotări precum încărcare rapidă, pornirea climatizării de la distanță, prin telefonul mobil și o gardă la sol mai înaltă. Primăria Valu lui Traian a achiziționat aceste autoturisme de la un dealer Dacia din Constanța care le avea deja în stoc și astfel nu a fost nevoită să aștepte 6 luni până când Dacia făcea livrarea.

Poliția Locală Valu lui Traian poate fi apelată la numărul de telefon 0733 002 122.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*