Preșcolarii de la Grădinița numărul 1 Valu lui Traian au participat la activitatea “Descoperă ouăle ascunse de iepuraș”

Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Preșcolarii de la Grădinița numărul 1 Valu lui Traian au participat la activitatea “Descoperă ouăle ascunse de iepuraș”, acțiunea având loc în parcul Primăriei.

Preşcolarii și cadrele didactice din Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Valu lui Traian au desfăşurat în cadrul Parteneriatului “Copilul și cartea” coordonat de Georgiana Leanca, activitatea extracurriculară cu tema: ,,Descoperă ouăle ascunse de iepuraș.”

Evenimentul a avut loc în parcul Primăriei, iar la activitate au participat: preșcolarii și educatoarele Grădiniței cu Program Prelungit Nr.1 Valu lui Traian.

Ouăle de ciocolată au fost ascunse in iarba din parcul primăriei. Educatoarele au dat startul provocării și preșcolarii au explorat orice colț de verdeață în căutarea ouălor. În final, au fost numărate ouăle adunate de copii și au fost desemnați câștigătorii. Câștigători au fost toți copiii. Preșcolarii au fost recompensați de catre Primăria Valu Lui Traian, cu cărți aflate în bibliografia programului național de încurajare a lecturii în grădiniță “Citește-mi 100 de povești”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*