Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Valu lui Traian anunță începerea colectării cererilor pentru reînscrierea copiilor

Gradinița cu program prelungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Gradinița cu program prelungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Valu lui Traian anunță începere colectării cererilor pentru reînscrierea copiilor la grădiniță pentru anul școlar 2022/2023.

Astfel, părinții care au copii înscriși la grădiniță în anul școlar 2021/2022 și doresc reînscrierea pentru anul școlar 2022/2023 sunt rugați să completeze cererea de reînscriere.

“Solicitați cererea de la doamnele educatoare de la grupa la care este înscris copilul. Cei care nu au cererea pentru reînscriere completată și nu vor fi reînscriși, pe locurile lor vor fi înscriși alți copii în etapa de înscriere”, au anunțat reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 Valu lui Traian.

Depunerea cererilor pentru reînscriere are loc până pe data de 27 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*