Steagul comunei Valu lui Traian, în Ședința de Guvern

Steagul comunei Valu lui Traian
Steagul comunei Valu lui Traian

Pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern din 7 decembrie 2018 se află și un proiect care privește comuna Valu lui Traian. 

Steagul comunei va fi, în sfârșit, oficial aprobat. Dacă până acum, Valu lui Traian, avea doar o stemă oficială, aceasta va fi imprimată și pe steagul comunei. 

Stema comunei Valu lui Traian a fost aprobată prin hotărârea de Guvern 1256 din 2010. Pe 13 ianuarie 2011, decizia a fost publicată și în Monitorul Oficial. 

Stema este formată dintr-un scut roșu cu margini rotunjite, tăiat de un zid de argint. În partea superioară se află o floarea-soarelui, flancată de spice de grâu aurite. În vârful scutului se află un ciorchine de strugure și 3 coline care simbolizează cele 3 valuri de pământ romane. Deasupra a fost așezată o coroană de argint cu un turn de apărare. 

Steagul va avea elemente similare: stema în colțul dreapta sus, un zid cu trei rânduri de cărămizi la mijloc și floarea soarelui și spicele de grâu în colțul dreapta-jos. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*