Elevi și profesori de la Școala Viceamiral Ioan Murgescu au participat la prima mobilitate a unui proiect Erasmus+

Elevi de la Școala Viceamiral Ioan Murgescu, la un proiect Erasmus. FOTO Școala Viceamiral Ioan Murgescu

Două cadre didactice și șase elevi ai Școlii Gimnaziale Viceamiral Ioan Murgescu-Valu lui Traian au participat în această lună, la prima mobilitate a proiectului Erasmus+ “Save The Nature, Save The Future”.
Gazda activităților a fost Școala 3 din Larisa, Grecia, iar scopul proiectului este formarea unor deprinderi şi atitudini în spiritul respectului pentru mediu, precum şi realizarea unor acţiuni specifice în comunitatea în care trăiesc.

“Este o modalitate de a trage un semnal de alarmă pentru adulţi asupra faptului că dacă nu luăm măsuri azi, mâine poate fi prea târziu. De asemenea, este o metodă de a stimula tinerii înşişi să creeze o legătură cu natura şi să acţioneze acum pentru găsirea şi aplicarea de soluţii durabile în relaţionarea cu aceasta”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

Alături de România și Grecia în proiect sunt implicate și alte țări, precum Turcia, Republica Cehă și Portugalia.
Echipa participantă la mobilitate a fost formată din elevii:
1 Stan Anastasia -cls a 7-a B
2 Barca Madalina-cls a 8-a B
3 Puia Teodor–cls a 8-a B
4 Burcea Stefan-cls a 7-a B
5 Bănuț Alexandru-cls a 8-aB
6.Ceornei Evelina-cls a 8-a B

Profesorio au fost Mădălina Ecaterina Balica și Georgeta Stercu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*