FOTO Incendiu de fân la Ferma 6, lângă Valu lui Traian

Incendiu de baloți la Ferma 6 din Valu lui Traian, FOTO ISU Dobrogea
Incendiu de baloți la Ferma 6 din Valu lui Traian, FOTO ISU Dobrogea

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 7 iunie a.c., în jurul orei 23.00 în localitatea Valu lui Traian, la Ferma 6, unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit estimărilor, focul a cuprins aproximativ 400 de baloți rotunzi de paie.

În urma apelului 112, la incendiu au intervenit două echipaje ale ISU Dobrogea cu autospeciale de stingere cu spumă și apă, una din cadrul Detașamentului Palas și una din cadrul Detașamentului Port.

Au intervenit două autospeciale de stingere, una din cadrul Detașamentului Palas și una din cadrul Detașamentului Port. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*