Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian. Va fi rectificat bugetul local

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată în data de 24 septembrie, iar cu acest prilej va fi rectificat bugetul local.

Primarul comunei Valu lui Traian,  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian,  în data de vineri, 24 septembrie, de la ora 12. Ședința va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi  pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  COVID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  rectificării bugetului local pe anul 2021, aprobat  prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările  ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre  privind  însuşirea  unor  rapoarte  de  evaluare asupra unor  bunuri imobile ce fac parte din domeniul  privat al comunei Valu lui Traian.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea alin.(1) a art.1 din H.C.L. nr.59/26.03.2021 privind stabilirea  normativelor  de  cheltuieli  privind  consumul  de  carburanţi  pentru  autoturismele  care  deservesc   U.A.T. Comuna Valu lui Traian, precumşi  a  costurilor pentru convorbirile  telefonice
  4. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei  Valu lui Traian pentru  autorizarea  construirii  unui   imobil (locuință și spațiu comercial), de către  domnul Fulina Iancu-George, pe  terenul  intravilan situat  pe str. Calea Dobrogei, nr.240,  pe  limita  de proprietate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*