Un bărbat din Valu lui Traian a fost amendat pentru nerespectarea carantinei. Acesta susține că fost bătut de doi indivizi

Bărbat amendat pentru nerespectarea carantinei
Bărbat amendat pentru nerespectarea carantinei

Un bărbat din comuna Valu lui Traian care trebuia să stea în izolare la domiciliu, întrucât era venit recent din Germania, a fost sancționat de oamenii legii, întrucât de plimba pe străzi. Acesta susține că a fost scos in casă și bătut de niște cunoștințe.

Scandalul s-a întâmplat joi, 18 iunie 2020, ora 18:30 când oamenii legii fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Basarabiei, o persoană aflată în izolare, ar fi fost agresată fizic. Pe strada Calea Dobrogei a fost identificat bărbatul în cauză, de 32 de ani, din Valu lui Traian. Acesta le-a declarat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, au venit la el 2 bărbați, care l-au chemat la poartă și, sub pretextul că are să le achite o datorie mai veche, l-ar fi agresat fizic, lovindu-l la nivelul feței. La fața locului a sosit și un echipaj al ambulanței, care i-au acordat îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat transportul la spital.

Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. I din Legea 55/2020.

De sâmbătă, bărbatul se află în carantină, la centrul din localitatea Techirghiol. În cauză a fost deschis dosar dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii fac cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*