FOTO Iulia Iurea și-a depus candidatura pentru funcția de primar în Valu lui Traian din partea PNL

Iulia Iurea și-a depus candidatura pentru funcția de primar în Valu lui Traian. FOTO Facebook Florin Mitroi

Iulia Iurea și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar în Valu lui Traian din partea PNL

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook de către primarul Florin Mitroi și candidat PNL pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Constanța.

“Astăzi, Iulia Iurea a depus oficial candidatura pentru funcția de primar în Valu lui Traian! Sunt deosebit de mândru să văd cum parcursul ei profesional și cunoștințele pe care le-a acumulat de la mine au contribuit la formarea ei ca profesionist desăvârșit.
Îi doresc succes Iuliei și îi transmit urările mele sincere pentru a rămâne un lider remarcabil și un exemplu de profesionalism!” – a declarat Florin Mitroi.

Iulia Iurea a declarat la depunerea candidaturii că a fost un moment încărcat de emoție.

“Astăzi am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei. Un moment încărcat de emoție și o promisiune făcută în primul rând mie și mai apoi dvs, cetățenilor.

O promisiune de continuitate și de efort susținut pentru binele comunității.

Mulțumesc Florin Mitroi pentru tot sprijinul acordat!” – Iulia Iurea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*