Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. Vălurenii l-au votat în proporție de 73,25%

Klaus Iohannis a câștigat și alegerile din Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor
Klaus Iohannis a câștigat și alegerile din Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor

Noul președinte al României este Klaus Werner Iohannis. Până atunci când vor fi comunicate cifrele oficiale pe Valu lui Traian, județul Constanța și cifrele generale, avem o numărătoare paralelă.

Klaus Iohannis a câștigat 73,25% dintre voturile valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă a ajuns la doar 26,75%.

Conform numărătorii paralele de la Valu lui Traian, voturile valabile sunt în număr de 7711. Cele mai multe au fost înregistrate la secția de votare 550 urmate de cele de la secția 553.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*