Modificări în perioada dintre schimburile elevilor la Școala numărul 1 din Valu lui Traian

Școala numărul 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Schimburile de elevi la Școala numărul 1 din Valu lui Traian vor fi realizate la 14 zile începând de săptămâna viitoare și nu la 7 zile cum era până acum, măsura fiind decisă de Direcția de Sănătate Publică.

Direcția de Sănătate Publică a recomandat Inspectoratului Școlar ca în cazul unitățile de învățământ aflate în scenariul 2 de funcționare, perioada dintre schimburile de elevi/preșcolari să fie de 14 zile. În această situație se află și Școala numărul 1 din Valu lui Traian, aici schimburile de elevi fiind realizate după o săptămână.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*