Fără apă pe strada Mihai Eminescu și în zona Valea Seacă până la ora 22

Fără apă la robinete în Valu lui Traian. FOTO Arhivă
Fără apă la robinete în Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Locuitorii de pe strada Mihai Eminescu din Valu lui Traian și zona Valea Seacă nu vor avea apă potabilă până pe data de 2 octombrie, la ora 22 din cauza unei avarii RAJA

“Începând de la acest moment până la ora 22.00 strada Mihai Eminescu și zona Valea Seacă nu vor avea apă din cauza unei avarii RAJA”, a anunțat Primăria Valu lui Traian, vineri, în jurul orei 19.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*