Trafic îngreunat pe străzile Brașov și Cobadin după ce RAJA începe executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane din zonă

Valu lui Traian. FOTO PVT
Valu lui Traian. FOTO PVT

Primăria Valu lui Traian anunță că în data de 31 ianuarie, RAJA începe executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane din zonă în vederea montării conductelor de apă si canalizare pe strada Brașov și strada Cobadin. Din acest motiv traficul va fi îngreunat până la finalizarea lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*