Noua grădiniță din Valea Seacă și-a deschis porțile

Grădinița nouă din Valea Seacă. FOTO Primăria Valu lui Traian

Noua grădiniță cu program prelungit din Valea Seacă și-a deschis porțile pe data de 14 septembrie.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că deocamdată au fost alocate cadre didactice pentru două grupe la această grădiniță.

“Deși Inspectoratul Școlar a alocat cadre didactice pentru doar 2 grupe sperăm ca aceasta să răspundă nevoilor tuturor preșcolarilor. Să vă bucurați de ea!”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*