O femeie de 52 de ani din Valu lui Traian s-a stropit cu spirt și și-a dat foc

Echipaj SMURD FOTO ISU Dobrogea

O femeie de 52 de ani din Valu lui Traian s-a stropit cu spirt și și-a dat foc, suferind arsuri pe 80% din suprafața corpului, iar soțul ei a încercat să stingă flăcările și s-a rănit la mâini.

Polițiștii spun că pe strada Mihai Kogălniceanu din Valu lui Traian a avut loc o tentativă de suicid. O femeie în vârstă de 52 de ani s-a dus la baie, s-a stropit cu spirt și și-a dat foc. Soțul ei a încercat să stingă flăcările și a suferit arsuri la mâini. La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță și un Smurd C.

Femeia a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost dusă la spital.

Polițiștii nu cunosc deocamdată motivul pentru care femeia a recurs la acest gest.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*