Fără curent electric pe mai multe străzi din Valu lui Traian

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe străzi din comuna Valu lui Traian vor rămâne fără curent electric pe data de 25 august, timp de mai multe ore.

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că pe data de 25 august, între orele 9-17 va fi oprit curentul electric pe mai multe străzi din Valu lui Traian. Este vorba de străzile: Trifoiului, Anasonului, Egretei, Berzelor, Cocorilor, Măceșului, Bujorilor, Pinului, Liliacului, Zambaccian, Bravilor, Socului, Aleea Eliberării, Eliberării, Soarelui, Valu de piatră, Techirghiol, Eliberării.

Lucrările ce se execută au ca scop creșterea calității serviciului de distribuție a energiei electrice oferite clienților și sporirea siguranței în exploatarea instalațiilor electrice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*