Au fost finalizate parțial lucrările la trotuarele de pe strada Soarelui

Strada Soarelui. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat că au fost finalizate parțial lucrările la trotuarele de pe strada Soarelui.

Consiliul Local Valu lui Traian a aprobat anul trecut bugetul destinat acestei lucrări de mare amploare, care s-a desfășurat pe strada Mihai Eminescu și pe Strada Soarelui. Astfel au fost refăcute străzile, dar și trotuarele care le însoțesc. Valoarea investiției a depășit 5 milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*